A teljes interjú

A teljes interjúszöveget csak a honlapon való regisztrálás és a jogi nyilatkozat elfogadása után olvashatja.

A regisztráció jóváhagyása után a megadott e-mail címére fogja megkapni a teljes interjúszöveget.

Figyelem, a regisztráció kezelése nem automatikusan történik, a megadott adatokat munkatársunk ellenőrzi. Az interjúszöveget csak ennek megtörténte után kapja meg.

Amennyiben a Lamberger Frigyes interjút (HSZE 3.) szeretné olvasni, töltse ki a regisztrációt.

Regisztráció

Jogi nyilatkozat a kutatáshoz

Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a Huszadik Század Emlékezete virtuális életútinterjú-gyűjtemény (a továbbiakban: HSZE) oldalán való regisztrációhoz megadott adataim valósak.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései értelmében a HSZE a fent megadott személyes adataimat kezelje, elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban a felhasználók azonosítása, az esetleges kapcsolatfelvétel, statisztika készítése céljából. A HSZE a megadott személyes adatokat harmadik félnek nem továbbítja.

Kijelentem, hogy az interjút csak saját kutatásomhoz használom fel, annak teljes szövegét, illetve egyes részleteit harmadik személynek nem adom tovább. Az interjú felhasználásával készült tudományos publikációm megjelenéséről értesítést küldök a Gyűjteménynek.

Tudomásul veszem, hogy a Lamberger Frigyes interjú az 1956-os Intézet Oral History Archívuma számára készült, a HSZE csak a publikálás jogával rendelkezik.

Publikálás esetén az alábbi formájú hivatkozást használom:

„Lamberger Frigyes interjú, 2006. Készítette: Molnár János. 1956-os Intézet Oral History Archívuma (OHA 852.) / Huszadik Század Emlékezete (HSZE 3.) (oldalszám)”

Kijelentem, hogy az interjúnak, vagy részeinek publikálása esetén az interjú szövegének tartalmáért, az ott megfogalmazott állításokért, véleményekért, megállapításokért az interjú készítőit, az 1956-os Intézet Oral History Archívumát és a HSZE-t semmiféle jogi felelősség nem terheli. A publikálásból adódó esetleges jogi következményekért kizárólag én felelek.

Az elfogadom gombra kattintással a fenti feltételeket elfogadom és magamra nézve kötelezőnek ismerem el.